Wat biedt de Praktijk voor Vitaliteit en Coaching


Het uitgangspunt van de Praktijk van Vitaliteit en Coaching is dat bij een consult alle facetten van de mens aan bod komen. De emotionele, fysieke, mentale en spirituele delen in de mens zijn niet los van elkaar te zien en beïnvloeden elkaar voortdurend.

Door het gebruik van onder meer methoden als NEI (emotioneel), NLP (mentaal), Integra (fysiek) in combinatie met spirituele/energetische geneeswijzen en de NES therapie kan deze samenhang worden gerealiseerd.

Belangrijk hierbij is dat niet de symptomen worden bestreden, maar de werkelijke oorzaak van een klacht of probleem zichtbaar wordt. Bewustwording en heling van deze oorzaak op het diepste niveau zal tot persoonlijke groei en vitaliteit leiden.

Naast individuele begeleiding geef ik ook (meerdaagse) workshops, waarin ik samen met mijn collega Rita Ruppert in groepsverband mogelijkheden bied voor diepgaande persoonlijke ontwikkeling.

Voor het bedrijfsleven bied ik loopbaanbegeleiding, coaching, reïntegratie en preventie van ziekteverzuim, zowel individueel als in groepsverband.