Anja Zeekaf


Ooit begon ik mijn loopbaan als fysiotherapeute. Na verloop van tijd, op zoek naar meer voldoening, heb ik een overstap gemaakt naar de reguliere hulpverlening.

De ervaringen die ik daar op heb gedaan waren leerzaam. Toch wilde ik verder en andere wegen onderzoeken.

Om mijn analytische kant verder te ontwikkelen ben ik omgeschoold tot beleidsmedewerker bij de overheid. Daar heb ik een aantal jaren in een leidinggevende functie gewerkt.

Uiteindelijk kwam toch mijn diepste wens weer naar boven: ik wilde met mensen kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Omdat ik dat op een andere manier wilde doen dan op de reguliere manier, ben ik diverse opleidingen gaan volgen in de alternatieve geneeswijzen.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn onder meer: NEI, Integra en NLP. Ik ben gecertificeerd NLP-Master en gecertificeerd NES-practitioner. De opleiding tot paranormaal therapeut heb ik voltooid bij Het Johan Borgman College.

In 1998 ben ik gestart met de Praktijk voor Vitaliteit en Coaching. Ik laat me in mijn werk in hoge mate leiden door mijn intuïtie en verbondenheid met de kosmos, gekoppeld aan kennis en ervaring. Sleutelwoorden voor mij zijn: eigen verantwoordelijkheid, eenvoud, respect, hervinden van de eigen innerlijke kracht en de overtuiging dat werkelijke groei van binnenuit komt.

Spiritualiteit is daarbij belangrijk, maar beide voeten op de aarde en een dosis humor zijn dat evenzeer.